A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. 2020-ban a Ferro-Sped is csatlakozott ahhoz a 750 márkához, amelyeket a legkiválóbbak között tartanak számon hazánkban. A Szakmai Bizottság döntése alapján a Ferro-Sped 2000 Kft. KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai üzleti TOP márkák egyikeként.

A legkiválóbb magyar márkák között kaptunk helyet

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket.

2020-ban a Ferro-Sped is csatlakozott ahhoz a 750 márkához, amelyeket a legkiválóbbak között tartanak számon hazánkban.

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Ferro-Sped 2000 Kft. KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai üzleti TOP márkák egyikeként.

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt. A Ferro-Sped egy 20 éves múlttal bíró magyar családi vállalkozás és erre a tényre nagyon büszkék is vagyunk. Úgy gondoltuk, hogy a munkánk és a múltunk is megfelel annak a szemléletnek, amit a MagyarBrands képvisel, ezért is rendkívüli örömmel vettük a pozitív elbírálással járó megerősítést.

A Ferro-Sped olyan nagy múltú hazai márkákkal egyszerre kapta meg a Kiváló Üzleti Márka elismerést, mint a Zwack, Szerencs Zrt vagy a Richter Gedeon.

A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben.

A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki az alábbi szempontok szerint:

Identitás: Mennyire érezzük magyarnak, mennyire kötődik az életünkhöz, az országhoz, értékeinkhez az adott márka?

Reputáció: Milyen a márka hírneve a fogyasztók és a szakemberek körében?

Márkaépítés: Milyen a márka hazai márkaépítési gyakorlata?

Tradíció: Hány éve van jelen a magyar piacon a márka?

Megbízhatóság: A márkát tulajdonló vállalat elmúlt 3 évi gazdasági teljesítményének értékelése, a vállalat mérete, pénzügyi eredményessége, tőkeerőssége és a pénzügyi mutatók alapján.

Büszkék vagyunk magunkra és a munkatársainkra is, akik lehetővé tették, hogy elnyerjük ezt a rangos elismerést, amelyen a legjobb magyar márkákkal osztozunk!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK