Van, amikor kifejezetten jólesik a sofőröknek, hogy nem új utakat, új országokat, új helyeket kell felfedezni egy szállítás során, hanem ismerős terepen mozoghatnak. Mivel a túlméretes szállítmányaink többsége speciális, egyedi szállítás, ezért nem sűrűn kell ugyanazokra az utakra mennünk, ha lezárul egy projekt. Persze az ismeretlen varázsának is megvan a szépsége, nemrégiben például egy új országot is felfedeztünk.

Ismerős utakon járunk

Van, amikor kifejezetten jólesik a sofőröknek, hogy nem új utakat, új országokat, új helyeket kell felfedezni egy szállítás során, hanem ismerős terepen mozoghatnak.

Mivel a túlméretes szállítmányaink többsége speciális, egyedi szállítás, ezért nem sűrűn kell ugyanazokra az utakra mennünk, ha lezárul egy projekt. Persze az ismeretlen varázsának is megvan a szépsége, nemrégiben például egy új országot is felfedeztünk. Az első görögországi szállításunkról itt írtunk.

Van valami üdítő azonban abban is, ha a már bejáratott útvonalakon kell szállítanunk, ismerős terepen és ismerős ügyfélnek.

A dabasi ipari parkban épülő csarnok betonelemeit testvérvállalkozásunknak a Steel Transz Kft-nek szállítottuk épülő üzeméhez.

20 éve még egy cégnéven futott a két vállalkozás.  Ekkor döntött id. Suhajda Tamás úgy, hogy két külön vállalkozást fog üzemeltetni. Ekkor jött létre a Ferro-Sped 2000 Kft, és a Steel-Transz Kft. jogelődje.

Jelenleg is a két cég szorosan összefonódik, és egymást segítve dolgozik a magyarországi építőipari piacon.

Összesen 79 fuvart szállítottunk a csarnokhoz, 6 fuvart Dunakesziből, 12 darabot Mezőfalváról, 1 darabot Szolnokról, a többit pedig Dunaújvárosból.

A fuvarok egy része normál fuvarnak számított, mert sem a mérete, sem a hossza nem indokolta a túlméretet, így 13,6 méteres nyitott nyerges szerelvénnyel tudtuk a helyszínre szállítani a rakományokat.  Ezek a szállítások tették ki a fuvarok közel nyolcvan százalékát, de akadt köztük olyan rakomány is, ami méretei okán túlméretesnek számított. A 24 méteres óriás betonelemek már csak széthúzható szerelvényeken fértek el, tehát kísérettel jutottak el a dabasi csarnokhoz.

Az építkezés még most is zajlik, és mivel a szomszédságunkban húzzák fel az új csarnokot, ezért szinte naponta rá tudunk látni a haladására. Erről készítettünk is drónos felvételeket.

Remélhetőleg sok ilyen közös projektbe lesz még részünk saját városunkban, ezzel növelve Dabas színvonalát, értékeit, gazdasági mutatóit!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK