Kevés ünnepibb szállítást tudunk elképzelni így decemberben, mint karácsonyfákat vinni közterekre. Idén lehetőségünk volt fenyőket fuvarozni a kerületek ünnepi hangulatúvá varázslásához. A megrendelőnk a Budafok-Tétényért Városfejlesztő volt, aki a XXII. kerület három pontjára szánt méretes karácsonyfákat. Mára már hagyománynak számít, hogy Mindenki Fája kerül a kerület több pontjára, hogy mindenki gyönyörködhessen az ünnepi díszekben és fényekben.

Karácsonyfa fuvar a XXII. kerületbe

Kevés ünnepibb szállítást tudunk elképzelni így decemberben, mint karácsonyfákat vinni közterekre. Idén lehetőségünk volt fenyőket fuvarozni a kerületek ünnepi hangulatúvá varázslásához.

A megrendelőnk a Budafok-Tétényért Városfejlesztő volt, aki a XXII. kerület három pontjára szánt méretes karácsonyfákat. Mára már hagyománynak számít, hogy Mindenki Fája kerül a kerület több pontjára, hogy mindenki gyönyörködhessen az ünnepi díszekben és fényekben.

Berenczéről kellett egy 6, egy 8,5 és egy 9,5 méteres fenyőt felpakolnunk, hogy azokat a fővárosba szállítsuk.

A különleges alkalomra stílusosan a jublileumi DAF vontatónkkal mentünk, és egy szerelvényre felpakoltuk a három fenyőt.

Az útvonal adott volt, egy napunk volt a karácsonyfák leszállítására (mint a Télapónak az ajándékszállításra). Először a Szabadság utca és a Nagytétényi út sarkát vettük célba, ahová a 6 méteres fenyőt szánta a városkezelő. Ide kilenc órakor érkeztünk. A templom kertjében került felállításra a fa, amelynek a lepakolásában a Polgárőrség és a Tűzoltóság is a segítségünkre volt.

Az akadálymentes és gyors lepakolás után már indultunk is tovább, mert 12:00-kor már jelenésünk is volt a következő helyszínen, ahová a legnagyobb, 9,5 méteres fenyőt vittük. A Savoyai Jenő téren állították fel ezt a Mindenki Fáját, ide került a legméretesebb fenyőfa a három közül. Itt is a Tűzoltóság segített a helyére emelni az ünnepi fenyőt.

Még egy 8,5 méteres fa maradt a kocsinkon, amit pedig a közelbe, a Budafoki Szomszédok Piac előtti térre kellett szállítanunk 15:00-re, az óriási gyümölcs-szobrok közé. A Piac tér minden évben ünnepi díszkivilágítást kap, így nagyon hangulatos környezetbe került az utolsó fa.

Boldogságunkra szolgált, hogy az idén sok év után ismét szállíthattunk karácsonyfákat az ünnepek előtt.

Az ilyen feladatoknak mindig örvendeznek a kollégák is, mert tudjuk, hogy a munkánk sok embernek okoz kellemes pillanatokat. Mi is láttuk már a feldíszített fákat, és nagyon hangulatosak lettek.

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK