Az elmúlt egy év igazán nehéz időszak volt mindenki számára, ki így, ki úgy, de mindannyian megéreztük a vírushelyzetet. Ha mást szerencsére nem is, de az elszigeteltség érzését mindenki elszenvedte, magunkon is éreztük, hogy ugyan nagy cég vagyunk, sok munkatárssal, de elmegyünk egymás mellett a távolságtartás miatt. Ezért is örültünk, hogy munkatársaink kezdeményeztek egy szuper ötletet, melyet mi is szívesen támogattunk cégszinten.

Tánccal a boldogságért!

Az elmúlt egy év igazán nehéz időszak volt mindenki számára, ki így, ki úgy, de mindannyian megéreztük a vírushelyzetet.

Ha mást szerencsére nem is, de az elszigeteltség érzését mindenki elszenvedte, magunkon is éreztük, hogy ugyan nagy cég vagyunk, sok munkatárssal, de elmegyünk egymás mellett a távolságtartás miatt. Ezért is örültünk, hogy munkatársaink kezdeményeztek egy szuper ötletet, melyet mi is szívesen támogattunk cégszinten.

Kollégáink szerettek volna részesei lenni annak a nagyszerű kihívásnak, amihez világszerte csatlakoznak az emberek. Futótűzként terjedt el a mozgalom az egész világon, mely hozzánk is elért.

A Jerusalema Tánckihívás üzenete egyszerű: megmutatni a boldogságot. Azt, hogy az élet szép, még a világjárvány idején is.

Baráti társaságok, munkahelyi közösségek, kicsik és nagyok ezrei tanulták már meg a lépéseket, és töltötték fel a videót a közösségi oldalakra.

A Jerusalema lépéseivel egy kis vidámságot csempészünk a mindennapokba, és megmutatjuk azt, hogy még a járvány alatt is van remény és boldogság akkor is, ha korlátozottak a lehetőségeink a kapcsolatokra, érintkezésre.

A kezdeményezés a munkatársaktól jött, és egy belső felhívás után sokan jelezték, hogy szívesen csatlakoznak a Ferro-Sped minden részlegéről.

Táncol a műhely, táncolnak a sofőrök és a fuvarszervezők, meg a lányok is az irodából. Még a pótkocsikat is bevetettük táncparkettként!

A maszkok alatt felfedezhetitek a vezetőséget is, ők sem maradhattak ki a jóból!  Hatalmas élmény volt mindannyiunknak, tényleg öröm volt táncolni, még a kicsit visszafogottabb munkatársakból is előtört a ritmus a zenére.

A munkatársaknak nem csak az jelentett örömöt, hogy kicsit kimozoghatták magunkból a mindennapok feszültségét, hanem tudták, hogy egy jó ügyért teszik ezt.

A Ferro-Sped a reményt adó tánc mellett anyagi segítséggel is támogatni szeretné a járvány hatásainak csökkentését, ezért 1 000 000 Ft-ot ajánlottunk fel a Regőczy Alapítványnak.

A Regőczi Alapítványt Áder János köztársasági elnök hozta létre azzal a céllal, hogy hosszú távú és személyre szabott gondoskodást biztosítson azoknak a gyermekeknek, akik a világjárvány idején elvesztették egyik vagy mindkét szülőjüket.

Olyan támogatást biztosít, amely tartós megoldást jelenthet mindaddig, amíg a gyermek nagykorú lesz, befejezi tanulmányait, munkába áll és képes saját magáról gondoskodni.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK