Nagyon fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége. Mindennap arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségben szolgáljuk ki partnereinket a közös munka során. Ehhez elengedhetetlen az, hogy meg tudják osztani velünk tapasztalataikat, véleményüket, javaslataikat közös együttműködéseinkkel kapcsolatban. Mi pedig ezekből a visszajelzésekből tudtunk épülni, fejlődni, tanulni.

A Ferro-Sped kapta a Legjobb Partnerkapcsolat díjat!

Nagyon fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége. Mindennap arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségben szolgáljuk ki partnereinket a közös munka során.

Ehhez elengedhetetlen az, hogy meg tudják osztani velünk tapasztalataikat, véleményüket, javaslataikat közös együttműködéseinkkel kapcsolatban. Mi pedig ezekből a visszajelzésekből tudtunk épülni, fejlődni, tanulni.

Az ügyfélelégedettség mérésére a BIX indexet használjuk. Ezáltal partnereink értékeléseit figyelve valós képet kapunk a velük fennálló kapcsolatokról, élményeikről.

Így a cégértékelésekre azonnal tudunk reagálni, a pozitív minősítésekből pedig megerősödni.

Az elmúlt évet értékelve a Bizalmi Kör tagok között a Trust Summit Leaders’ Day vezetői nap keretein belül kiosztották a Legjobb Ügyfélélmény Díjakat. 13 vállalat kapta meg idén ezen elismerést különböző kategóriákban.

Hatalmas büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Ferro-Sped 2000 Kft-nek az ügyfeleink visszajelzései alapján különdíjat ítéltek meg. Miénk lett a Legjobb Partnerkapcsolatért járó trófea.

Ezzel a pillanattal az egész éves munkánk elnyerte jutalmát, és ez a siker egyértelműen a partnereink elégedettségében, a vállalatunkhoz fűződő élményeikben és a visszajelzéseikben rejlik.

Köszönjük minden eddigi partnerünknek a bizalmat és a közös munkát! Törekszünk rá, hogy ezt a színvonalat továbbra is fenntartsuk.

Illetve bízunk abban, hogy a jövőben újabb partnerkapcsolatokban is bizonyíthatjuk, hogy rászolgáltunk a díjra!

Köszönjük a munkatársainknak is a kitartó, konzekvens és a minőséget szem előtt tartó hozzáállást, amely az ügyfeleink számára pozitív élményt adott a közös munka során.

Ezen az úton haladunk tovább!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK