A legtöbb esetben ezen a blogon arról számolunk be nektek, hogy milyen építkezésekhez szállítunk anyagot, darut vagy esetleg szerkezeti elemeket. A legtöbb munkánk ilyen, mert a túlméretes elemek főleg valamilyen épülethez, gyárhoz, csarnokhoz kellenek. Ezért volt felüdülés egy teljesen más jellegű munkát végezni: az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus rendezvényhelyszínének bontásában segítettünk.

Néha bontásban is segítünk

A legtöbb esetben ezen a blogon arról számolunk be nektek, hogy milyen építkezésekhez szállítunk anyagot, darut vagy esetleg szerkezeti elemeket. A legtöbb munkánk ilyen, mert a túlméretes elemek főleg valamilyen épülethez, gyárhoz, csarnokhoz kellenek.

Ezért volt felüdülés egy teljesen más jellegű munkát végezni: az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus rendezvényhelyszínének bontásában segítettünk.

A konferencia szervezői egy koncertek, kiállítások és egyéb szabadidős események felszerelését szállító céget bíztak meg a színpadi elemek és berendezések odaszállításával. A felépítés nyilván nem jelentett gondot, hiszen arra több idő volt, de az elszállítást gyorsabban kellett megoldani, ehhez segítségre volt szükségük. Cégünk ügyvezetőjét, Suhajda Tamást keresték meg azzal, hogy tudnánk-e biztosítani 3-3 autót vasárnapra és hétfőre, hogy minél előbb megtörténjen a színpadtechnika elszállítása.

A flottánkban általában rövid határidővel tudunk biztosítani akár speciális járműveket is, hiszen minden típusból van több autónk is, de mivel itt nem túlméretes szállításról volt szó elég volt a normál szerelvény is, amiből gyorsan fel tudtunk vonultatni hármat.

A sofőrjeink hozzá vannak szokva a közös munkához, amire itt szükség is volt, hiszen összhangban, csapatban kellett dolgozni, hogy végezzenek. A kongresszus lezajlása után a szervezők azonnal neki akartak állni a bontási munkálatoknak, ezért vasárnap este hat órára már a Hősök terén kellett állni a három szerelvénynek készen a színpadelemek és szerkezetek, székek, kellékek elszállítására.

Mivel vasárnap alapvetően kamionstop van, ezért a megbízónknak erre az időszakra külön engedélyt kellett intéznie, hogy ennek ellenére az autóink egész éjjel dolgozhassanak. A belvárosba még a kamionstop feloldásával se hajthatnánk be a járműveinkkel, ezért még egy behajtási engedélyt is kellett kapnunk, amelyet szintén a megbízónk intézett.

Könnyű dolgunk volt, mert a partnerünk kiváló szervezésének köszönhetően a sofőrjeinknek csak meg kellett jelennie, várnia a felrakodásra és a megbízó csepeli raktárába szállítani a már összekészített felszerelést.

Ezt azonban elég sok alkalommal kellett ismételni, mert a kongresszus meglehetősen  nagyszabású volt, gyakorlatilag a teljes Hősök terét beépítették a pápai látogatásra, valamint több környező utcát is lezártak a rendezvényhez és a biztosításhoz.

A vasárnap este kezdődött munkálatok reggel 5 órakor fejeződtek be, amikor is át kellett adni a terepet a reggeli forgalomnak. A feladatok azonban itt nem értek véget, még a hétfő estét, éjszakát is rá kellett szánni az elpakolásra, ekkor is be kellett küldenünk 3 autót, amelyek akkor már az Oktogon és a Hősök Tere között segítettek a bontási munkálatokban.

A partnerünk jó szervezésének és a sofőrjeink gyakorlott, összehangolt munkájának köszönhetően olajozottan ment a közös munka és határidőre vissza tudtuk állítani a megszokott körülményeket a Hősök tere környékén!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK