A túlméretes szállítmányozásban ritkán, de azért vannak szezonok. Ősszel sokszor viszünk mezőgazdasági gépeket, de ezen kívül nincsen jellemző időszak egyes fuvaroknak. Ez alól kivételt képez a karácsony, amikor majdnem mindig szállítunk fenyőfákat. Ez olyannyira visszatérő munka, hogy tavaly nem csak hogy ugyanezekre a helyszínekre, de ugyanazzal a szerelvénnyel is sofőrrel is vonultunk fel, mint a múlt évben.

Ha december, akkor karácsonyfákat viszünk

A túlméretes szállítmányozásban ritkán, de azért vannak szezonok. Ősszel sokszor viszünk mezőgazdasági gépeket, de ezen kívül nincsen jellemző időszak egyes fuvaroknak.

Ez alól kivételt képez a karácsony, amikor majdnem mindig szállítunk fenyőfákat.

Ez olyannyira visszatérő munka, hogy tavaly nem csak hogy ugyanezekre a helyszínekre, de ugyanazzal a szerelvénnyel is sofőrrel is vonultunk fel, mint a múlt évben.

Mindig öröm, ha egy korábbi munkánkból újabb felkérést kapunk, mert ez azt mutatja, hogy nem csak, hogy jó munkát végeztünk, de olyan emlékezeteset is, hogy az ügyfél rögtön ránk gondol újra.

A tavalyi karácsonyi szállítás nekünk is maradandó élmény volt, ezért idén is örömmel elvállalta a kollégánk, hogy a tűzoltóság segítségével újra fenyőfákat telepítsen a 22 kerület három különböző pontjára.

A Budafok-Tétényért Városfejlesztő Berzencéről rendelt karácsonyfákat a legforgalmasabb 22. kerületi terekhez, amiket egy vasárnapi napon termeltek ki nekik. A frissen kivágott fákhoz tőlünk egy autót kértek a számukra már bevált sofőrrel, neki hétfőn kellett rakodásra megjelennie a csemetekertben.

Három fenyővel keltünk útra, amiből kettő hat méteres, egy pedig kilenc méteres volt. Az egy autó elegendő is volt a fenyők részére, amik 300 kilométert utaztak velünk, hogy megérkezzenek a rendeltetési helyükre, ahol mosolyt csalhatnak a kerületben lakók arcára.

A lerakodásnál a Tűzoltóság is jelen volt, ők felügyelték a lerakodást és biztosítottak eszközöket a fenyőfák felállításához is. Később minden bizonnyal a díszítésbe is beszálltak, mi itt már nem voltunk jelen, mert tovább kellett menni a következő lerakodáshoz.

Összesen három belvárosi helyszínen kellett megállnunk a rakománnyal, de mivel mindenhol összehangoltan és gördülékenyen ment a lerakodás is, ezért határidőre minden fa a helyén állt.

A fenyőket advent kezdetekor vittük a helyszínre, azóta pedig minden este csillognak az ünnepekig a főtéren. Bízunk benne, hogy jövőre is számíthatunk erre a karácsonyi feladatra.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK