Egy pótkocsival indultunk Németországba, de hárommal jöttünk vissza! Ilyen sincs gyakran. Általában nem a pótkocsik szám szokott növekedni egy-egy út során, hanem a rá pakolt rakomány, de ebben az esetben a megbízás a trélerek hazaszállítására irányult. Régi kedves partnerünk, egy gödi építőipari cég kért meg minket, hogy a Krone tehergépkocsi gyárból hozzuk el a számukra a megrendelt két pótkocsit.

Tripla pótkocsival Németországból

Egy pótkocsival indultunk Németországba, de hárommal jöttünk vissza! Ilyen sincs gyakran.

Általában nem a pótkocsik szám szokott növekedni egy-egy út során, hanem a rá pakolt rakomány, de ebben az esetben a megbízás a trélerek hazaszállítására irányult.

Régi kedves partnerünk, egy gödi építőipari cég kért meg minket, hogy a Krone tehergépkocsi gyárból hozzuk el a számukra a megrendelt két pótkocsit.

Gazdaságosabb így intézni az építőipari termékek szállítására tervezett pótok elhozatalát, mint két autóval elindulni érte, mert a mi MEGA szerelvényünkre, amely egyszer széthúzható és rámpával is rendelkezik felfér mind a kettő, így csak egy úttal hazakerül a teljes megrendelés.

A külföldi fuvarok előkészítése, időzítése és szervezés mindig azon múlik, hogy milyen szerelvénnyel vagyunk éppen kint a környéken és hogy az minimális várakozással rendelkezésre tud-e állni az adott felvételi időszakban.

Szerencsére a legyártott pótkocsik felvétele sem volt szigorú időrendhez kötve, sem nekünk nem jelentett problémát, hogy találjunk egy speciális szerelvényt, ami éppen Németországban van, ezért könnyen összeegyeztethettük a mindannyiunk számára alkalmas időpontot a rakodásra.

Egy MEGA szerelvénnyel vonultunk fel a Krone gyárhoz, hogy a kettő építőanyag szállításhoz rendelt pórkocsit elszállítsuk Gödre partnerünkhöz.

A pótkocsik oldalfalai leszerelt állapotban kerültek fel a szerelvényre, így a kettő megvásárolt eszközt egymásra tudtuk pakolni. A vadonatúj pótok számos remek funkcióval felszereltek, biztosan jó szolgálatot tesznek partnerünknek.

A feldaruzott pótkocsik elindultak velünk haza a hosszú útjukra. Mivel egy hétvége is közbejött, ezért négy napos volt az az út Göd-ig, ami egyébként persze rövidebb szokott lenni.

Mivel a pótkocsik se nem voltak túl magasak, se nem túl szélesek – pont pótkocsi szélességűek voltak nem meglepő módon -, ezért túlméret engedélyt sem kellett váltanunk, jöhettünk egyenesen haza velük.

Örülünk, hogy ezzel a jól összeszervezett fuvarral is tudtunk segíteni partnerünknek a flottájuk bővítésében. A pótkocsikat minden bizonnyal az építőanyag házhozszállításokhoz fogják igénybe venni.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK