A Ferro-Sped már több, mint 20 éves múlttal rendelkezik a fuvarozásban és büszkék vagyunk rá, hogy vannak olyan ügyfeleink (nem is egy), akivel a közös együttműködés szintén évtizedes múltra tekint vissza. Középnehéz hegesztett acélszerkezetekkel foglalkozó partnerünkkel is már 15 éves munkakapcsolatot ápolunk. Az egyszerűbb, normál méretű fuvarokon túl többször túlméretes rakományokat is veszünk fel Balmazújvárosi telephelyükön, hogy belföldön vagy külföldön kiszállítsuk.

Darut vittünk egy régi ügyfélnek

A Ferro-Sped már több, mint 20 éves múlttal rendelkezik a fuvarozásban és büszkék vagyunk rá, hogy vannak olyan ügyfeleink (nem is egy), akivel a közös együttműködés szintén évtizedes múltra tekint vissza.

Középnehéz hegesztett acélszerkezetekkel foglalkozó partnerünkkel is már 15 éves munkakapcsolatot ápolunk. Az egyszerűbb, normál méretű fuvarokon túl többször túlméretes rakományokat is veszünk fel Balmazújvárosi telephelyükön, hogy belföldön vagy külföldön kiszállítsuk.

A legtöbbször a túlméretes fuvarok egyedileg gyártott darukat, darupályákat jelentenek, és most is egy ilyen gigantikus méretű híddarut vittünk nekik a megrendelőjükhöz.

A híddarukat ipari környezetben, csarnokokban, gyárakban, szerelőüzemekben használják különböző emelési igényekhez. A teljes üzemegységet lefedő mobilis megoldások általában egyedi megrendelésre készülnek partnerünk üzemében.

A mostani projektben a feladatunk egy gyár számra előkészített 10 tonna terhelhetőségű híddaru leszállítása volt. A 29 méteres darut az ügyfelünk balmazújvárosi új darugyártócsarnokában vettük fel. A munkára egy kétszerszéthúzható szerelvénnyel vonultunk fel, amivel maximum 40 méteres elemhosszúságú rakományt tudunk szállítani.

Ehhez a munkához is kétszer kellett hosszabbítani a pótkocsit, ami egy látványos, több mint 30 méter hosszú szerelvényt eredményezett. De így fel tudtuk rakodni a híddaru két 29 méteres elemét, valamint a pótkocsin még helyet kaptak a távtartók és az elektronika is. A mindösszesen 4,5 tonnás darut természetesen szétszerelt állapotban vittük a gyárba, ahol munkába fog állni.

A szállítmány hossza már indokolta, hogy szakkísérővel és éjszakai szállítással tegyük meg az utat Szatymazba, amelyet egy éjjel le is tudtunk bonyolítani.

A célhelyen egy újonnan épült ipari gyárcsarnokban rakodtuk le a darut, ahol egy mobil kistestvére segítette a helyre emelésben, hogy hamarosan már ez a híddarut is aktív részese lehessen a termelésnek.

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK