Az utóbbi időben szinte minden rendezvényünket keresztülhúzta a vírushelyzet, ezért most úgy döntöttünk, hogy egy giga eseményen pótolunk be mindent! A Ferro-Sped történetének első Családi Napjára invitáltuk május 7-én a dolgozóinkat, párjaikat és gyermekeiket. Szerettük volna, ha ez egy olyan alkalom lenne, ahol közösen kikapcsolódhatnak, és együtt lehet az egész cég.

Móka és kacagás a Ferro-Sped családi napon

Az utóbbi időben szinte minden rendezvényünket keresztülhúzta a vírushelyzet, ezért most úgy döntöttünk, hogy egy giga eseményen pótolunk be mindent!

A Ferro-Sped történetének első Családi Napjára invitáltuk május 7-én a dolgozóinkat, párjaikat és gyermekeiket. Szerettük volna, ha ez egy olyan alkalom lenne, ahol közösen kikapcsolódhatnak, és együtt lehet az egész cég.

Örültünk, hogy a Ferro-Sped és a Steel Transz közösen tud szervezni egy olyan napot, amit együtt tölthetünk és amivel ki tudunk szakadni egy kicsit a mindennapok rohanásából.

Fontosnak tartottuk, hogy családdal együtt jöjjenek a munkatársak, mert így a szeretteik is megismerhették a kollégákat. Családi vállalkozásként nekünk mindig is fontos volt a támogató otthoni háttér, és boldogok vagyunk, hogy most őket is bevonhattuk egy közös programba.

Az eseményen közel 100 gyermek rohangált, főleg az ő szórakoztatásukra szerveztünk programokat, de a több mint 200 felnőttnek is akadt bőven programlehetőség az eseményen.

A kicsik kézműves és sportprogramok mellett vetélkedőkben, mesés előadásban, cirkuszi attrakciókban és tűzoltóként is kipróbálhatták magukat. Emellett kimozoghatták magukat az ugrálóvárban, és az óriáscsúszdán is.

A nagyobbakat inkább az airsoft céllövészet, az egészségkamion és a főzőverseny vonzotta, amit nagyon komolyan vettek a résztvevők. A zsűrit elkényeztettük a finomabbnál finomabb nevezésekkel, amit vakon, titkos szavazással kellett bírálniuk kóstolás után.

A programokon túl terülj-terülj asztalkám is várta a kollégákat, amit mindenki élvezettel fogyasztott. De azért hagyni kellett a tortának is helyet, hiszen a Ferro-Sped 20 éves jubileumát eddig nem volt alkalmunk megünnepelni, így ezt most pótoltuk. A hatalmas sütemény már tényleg hab volt a tortán a nagy eszem-iszom után!

Egy mozgalmas Családi Nap nem lehet teljes jótékonysági tombola nélkül. Aki tombolajegyet vásárolt, az nem csak ajándékot nyerhetett, de hozzájárult Dabas város új játszóterének építéséhez is.

Ahogy vállaltuk, a tombola bevételét megháromszoroztuk, így Suhajda Tamás ügyvezetőnk egy 600 000 Ft-os felajánlást adhatott át Dabas polgármesterének.

Felejthetetlen nap volt ez nekünk, és ha a mosolygós arcokat elnézzük úgy gondoljuk, hogy a résztvevőknek is. Ezért is mondjuk, hogy ez volt az első családi napunk, de biztosan nem az utolsó!

KIK

VAGYUNK

Ferro-Sped 2000

Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

H-2371 Dabas, Szent János út 1.

tel: +36 (29) 564-098

e-mail: info@ferrosped.hu

fuvarozás ferro-sped kft.

BLOG

KATEGÓRIÁK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK