Cégünk egyaránt koncentrál a belföldi és nemzetközi partnereink igényeire. Nyitott / oldalfalas és ponyvás szerelvényeinkkel az esetek többségében építőipari termékek szállítását végezzük az EU területén belül és a balkáni régióban.

DARUS FUVAROZÁS

NINCS SZÜKSÉG PLUSZ DARURA

A darus fuvarozás szolgáltatásunkkal sok időt és pénzben mérhető költséget takarítottunk meg az aktuális megbízóinknak, ezzel támogatást nyújtva a folyamatban a hatékony időmenedzsmentre és költségoptimalizálásra. Cégünk egyik hatalmas büszkesége az EURO VI-os besorolásba tartozó nyerges darus járművünk, amellyel rengeteg fuvart bonyolítottunk már le. 

MIVEL ZAJLIK A DARUS FUVAROZÁS?

A maga 13,1 méteres pótkocsijával a darus fuvarozást segítő gépjárművünk különlegességnek számít a nyerges darus önrakodós járművek között.  A flotta büszkesége első sorban az járművünk, amely nagy teljesítményű Fassi darujával 14,5 méterre kinyújtva 2 tonna tömeget is meg tud mozgatni, mindemellett pedig a teherbíró képessége 3 méteren 13,5 tonna súlyhatárig terjed. Harmadsorban pedig a pótkocsi hosszúsága miatt is extra gépjárműnek számít. Ezek a kimagasló értékek biztosítják a darus fuvarozás szolgáltatásunk megbízhatóságát és hatékonyságát, amellyel ügyfeleink igényeit szeretnénk maximálisan kiszolgálni.

ÖNRAKODÓ DARUS FUVAROZÁS

A darus fuvarozásra alkalmas járműszerelvényeinkkel biztonságosan és hatékonyan el tudjuk végezni a rakodási feladatot is, így nincs szükség plusz még egy fél bevonására. Gépkocsivezetőink, akik a darus fuvarozásban dolgoznak rendelkeznek a megfelelő nehézgépkezelői okmányokkal, valamint több éves munkatapasztalat van a hátuk mögött ezen a területen, így a darus szállítás teljesen zökkenőmentesen tud zajlani.

HÉTKÖZNAPI MUNKÁK

A túlméretes szállítás bonyolult és kihívásokkal teli világában a darus fuvarozás szinte mindennapos munkának számít, és mivel a cégünk profilját is nagyrészt ez a terület teszi ki, ezért gyakran kapunk olyan megbízásokat, ahol ezt a fajta szállítási módszert szükséges alkalmazni.

DARUS SZÁLLÍTÁS

NINCS SZÜKSÉG PLUSZ DARURA

Cégünk egyik nagy büszkesége az EURO VI-os besorolású nyerges darus kamionunk, amellyel eddig rengeteg fuvart bonyolítottunk le. A darus szállítás szolgáltatásunkkal a sok időt és pénzben mérhető költséget takarítottunk meg az aktuális megbízóinknak, ezzel támogatást nyújtva a folyamatban a hatékony időmenedzsmentre és költségoptimalizálásra.

MIVEL TÖRTÉNIK A DARUS SZÁLLÍTÁS?

A flottában szereplő gépjármű különlegességnek számít a nyerges darus önrakodós járművek között, a maga 13,1 méteres pótkocsijával. Első sorban a nagy teljesítményű Fassi daru 14,5 méterre kinyújtva 2 tonna tömeget is meg tud mozgatni, emellett pedig a teherbíró képessége 3 méteren 13,5 tonnáig terjed. Másodsorban pedig a pótkocsi hossza miatt számít extra gépjárműnek. Ezek az értékek biztosítják a darus szállítási szolgáltatásunk megbízhatóságát és hatékonyságát.

ÖNRAKODÓS

A rakodási feladatot a darus szállításra alkalmas járműszerelvényeinkkel biztonságosan és hatékonyan el tudjuk végezni, így nincs szükség harmadik fél bevonására. Gépkocsivezetőink rendelkeznek a megfelelő nehézgépkezelői okmányokkal és több éves munkatapasztalattal, így a darus szállítás teljesen zökkenőmentesen tud zajlani.

HÉTKÖZNAPI MUNKÁK

A darus szállítás szinte mindennapos fuvarnak számít a túlméretes szállítás világában, és mivel a cégünk profilját is nagyrészt ez teszi ki, ezért nálunk is gyakran fordul elő ez a fajta szállítási módszer.

Belföldi fuvarozás – Ferro-Sped 2000 Kft.

Belföldi fuvarozás gyorsan, hatékonyan és megbízhatóan. A Ferro-Sped Kft. munkáját a belföldi fuvarozás területén szerezett több évtizedes tapasztalat alapozza meg. Belföldi fuvarozás tevékenységünk során számos, széleskörű szolgáltatást kínálunk partnereink számára. Weboldalunkon megtalálható blogon megosztjuk a fuvarozási munka során szerzett tudásunkat, tapasztalatainkat, illetve eredményeinket. Legyél partnerünk!