Azt valljuk, hogy a közúti szállításban is tudunk zöldek lenni, ha megfelelőek a járművek és a karbantartó munkákban is a figyelem középpontjában vannak a környezetvédelmi szempontok.

JÁRMŰPARKUNK

A NÉV KÖTELEZ

Elköteleztük magunkat a járműparkunk folyamatos fejlesztése mellett, hogy a partnereinknek minden pillanatban tudjuk megfelelő egyedi járművet biztosítani.

Nem csak mennyiségben, de változatosságban is egyedülálló a flottánk. A célunk, hogy minden szerelvényből annyi álljon rendelkezésünkre, hogy a partnereinknek a lehető legrövidebb határidővel tudjunk szabad járműveket ajánlani bármilyen rakományhoz.

JÁRMŰPARKUNK SZÁMOKBAN

0

vontató

0

pótkocsi

0

speciális felépítményű pótkocsi

0 %

EURO VI
vontató

JÁRMŰPARKUNK SZÁMOKBAN

0

vontató

0

pótkocsi

0

speciális felépítményű pótkocsi

0 %

EURO VI
vontató

JÁRMŰPARKUNK ÖSSZETÉTELE

Pótkocsijaink között számos speciális célra használható trailer található, ezért bármilyen rakomány esetén tudunk a célnak megfelelő pótkocsit használni.

Nyerges darus szerelvények

Tipikusan építőipari munkák (pl. oszlopállítás, forgóvázak szállítása) Ellentétben az önrakodós autóinkkal, itt a daru a fülke mögött helyezkedik el. A pótkocsi mérete 12,5 méter, ezért hosszabb rakományokat is el tudunk szállítani vele. Legerősebb darunk akár 8 tonna rakományt is meg tud emelni.

darus fuvarozás 01

Darus
szerelvényEK

Raklapos áruk mozgatása gyáregységekből különböző projektekhez. Daruval ellátott járműszerelvényeink esetén a daru faron helyezkedik el.

Targoncás
szerelvények

Raklapos áruk mozgatása gyáregységekből különböző projektekhez (akár családi házak) A targonca a pótkocsi végén van. Akár szűkebb udvarokba, területekre is képes behordani az árut.

Billencses
felépítményű
szerelvény

Vas és acél hulladék szállító billenős szerelvényeinkkel ömlesztve szállítjuk a fémhulladékot a méhtelepekről a kohókba, ahol ezeket újra feldolgozzák.

nemzetközi szállítás

Ömlesztett
szerelvények

Belföldi fuvarozás során cement és takarmányszállító szerelvényeinkkel végezzük az ömlesztett cement, és szarvasmarha takarmány szállítását. Takarmányszállító szerelvényünkkel többek között a Vitafort Zrt. kizárólagos fuvarozójaként ömlesztett takarmányt végzünk.

ADR-eS
szerelvények

Cégünk rendelkezik a veszélyes anyagok szállításához szükséges engedélyekkel, az ADR-es szállítmányt végző gépkocsijaink a biztonsági előírásoknak megfelelően vannak felszerelve, gépkocsivezetőink pedig elvégezték az előírt tanfolyamot és megszerezték a kellő tapasztalatot.

Nyitott felépítményű szerelvények

Tipikusan építőipari szerkezetek, elemek. A raklapos termékeken túl olyan egyéb pl. betonelemeket, acéltermékeket, szendvicspaneleket, különböző lemezeket, illetve minden olyan terméket szállítunk vele, melynek szállítás közben nem szükséges a takarása/ázhat.

Egyszer széthúzható járműszerelvények

Itt 6 métert tudunk belehúzni a pótkocsiba, így akár 20 méter hosszú szerkezetet is el tudunk szállítani vele.

Kétszer széthúzható szerelvények

Akár 40 méteres elemhosszig tudunk szállítani.

Mega
járműszerelvények

Vannak olyan MEGA járműveink, melyek egyszer széthúzhatóak, viszont rendelkeznek rámpával, így magasabb gépeket is eltudunk szállítani.

Mélyágyas
szerelvények

Ezen járműszerelvényeink mind kihúzhatóak. Különböző típusú pótkocsik (2, 3, 4, 6 tengelyes) Olyan elemeket viszünk velük, melyek magassága meghaladja a 3 métert. A szerkezet/gép dimenzióitól függ, hogy melyik pótkocsit vetjük be.

Beépített sínes
szerelvények

Egyik trailerünk olyan speciális tulajdonsággal rendelkezik, ahol speciális sínpár van beépítve, így vasúti mozdonyokat és kocsikat tudunk szállítani vele.

LEGÚJABB BESZERZÉSEINK

MINDENRE VAN MEGOLDÁSUNK!

Van számunkra egy kihívást jelentő feladat? Állunk elébe! A szállítandó áru paraméterei alapján egyedi ajánlatot tudunk adni rövid határidővel, és a szállításra sem kell sokat várni, hiszen a járműparkunkban mindig lesz megfelelő szerelvény, akár több is egyszerre!

Önnek is van egy szerelvényünk!

Kérje rakományára szabott egyedi ajánlatunkat!

JÁRMŰPARKUNK

A NÉV KÖTELEZ

Megrendelőink gyors és pontos szállítást várnak tőlünk, ezért a FERRO-SPED 2000 Kft. nem engedheti meg magának, hogy a fuvarhoz használható járművek felszabadulására várjanak. Éppen ezért bővítjük folyamatosan a járműparkunkat, hogy mindig legyen olyan szerelvény, amelyet be tudunk vetni az adott megrendelés során!

JÁRMŰSZERELVÉNYEINK

Járműparkunk 2020-ban több, mint 125 vontatóból és 140 db pótkocsiból áll. A flottánkat folyamatosan frissítjük, hogy mindig a legkorszerűbb és a legkörnyezetkímélőbb járművekkel tudjuk teljesíteni a munkáinkat. Járműparkunk méretéből kifolyólag megrendeléseinket gyorsan és pontosan tudjuk elvégezni, akár több járművel egyszerre, mely cégünk egyik legfőbb előnye.

VÁLTOZATOS SZERELVÉNYEK

Pótkocsijaink között számos speciális célra használható trailer található, ezért bármilyen rakomány esetén tudunk a célnak megfelelő pótkocsit használni.

FLOTTA KORSZERŰSÍTÉS

Pótkocsiijainkat és vontatóinkat is folyamatosan bővítjük, illetve korszerűbbre cseréljük. 2019-ben közel 20 db MAN típusú vontatóval frissítettük a flottánkat. A pótkocsijaink frissítése is fontos feladat. Az idei évben 15 db új eszközt vásároltunk.

Évente átlagosan 25-40 új vontatót, és 15-20 db pótkocsit szerzünk be.

. . . ÉS BŐVÍTÉS

Minden flottabővítésnél arra törekszünk, hogy a legkorszerűbb járművek, a legjobb környezetvédelmi besorolással kerüljenek be a járműparkunkba, és hogy a szerelvényeink közül mindenből olyan mennyiség álljon rendelkezésre, amivel várakozási idő nélkül tudjuk teljesíteni a megrendeléseinket.

JÖVENDŐBELI CÉLJAINK

Célkitűzéseink között egyértelműen a flotta számának megtartása, valamint tovább korszerűsítése szerepel. Nagy örömünkre a 2020-as évben sikerült a maradék Euro V vontatóinkat jóval modernebb, Euro VI környezetvédelmi besorolásúra lecserélni.

ÚJ PIACI LEHETŐSÉGEK KERESÉSE

Vállalkozásunk beruházott egy speciális darus nyerges szerelvényre, mellyel új szintre emelte a cégen belüli darus flottát. A raklapos tételek daruzásától eltérően ezzel az eszközzel sokkal nagyobb súlyokat, nagyobb távolságba el tudunk majd helyezni.