Közel három évtizednyi tapasztalattal, jól szabályozott munkafolyamatokkal gondoskodunk róla, hogy áruja mindig időben és kifogástalan állapotban érjen célba Európa bármely pontján.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Közel három évtizednyi tapasztalattal, jól szabályozott munkafolyamatokkal gondoskodunk róla, hogy áruja mindig időben és kifogástalan állapotban érjen célba Európa bármely pontján. Mindehhez a feltételeket megoldás centrikus fuvarszervezőink, tapasztalt járművezetőink és korszerű járművekből álló, környezetkímélő flottánk biztosítja.

Szolgáltatásunk színvonala új minőségi kategóriát teremt az áruszállításban. Megrendelőink minden körülmények között nyugodtak lehetnek afelől, hogy szállítmányuk a legjobb kezekben van és a megjelölt időpontban, kifogástalan állapotban érkezik meg a célállomásra.

BELFÖLDI FUVAROZÁS

Mottónk téziseit követve elértük, hogy jelenleg 130db saját járműszerelvénnyel állunk megrendelőink szolgálatába. Fuvarjaink nagy részét Magyarország területén belül végezzük.

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS

Cégünk nemcsak a belföldi, hanem a külföldi partnereink igényeit is próbálja kielégíteni. Jelenlegi fuvarjaink körülbelül 40%-át már külföldön teljesítjük.

TÚLMÉRETES ÁRUSZÁLLÍTÁS

Az ezredforduló után elkezdtünk a speciális szállítási ágazattal is foglalkozni. Speciális flottánkkal vállaljuk akár 38 méter hosszú, és 6 méter széles elemek elszállítását is.

SPEDÍCIÓS SZOLGÁLTATÁS

Partnereink belénk fektetett nagyfokú bizalma miatt vált szükségessé spedíciós részlegünk elindítása. Így továbbra is megrendelőink minden igényét teljes körűen ki tudjuk elégíteni.

JÁRMŰKÍSÉRŐI SZOLGÁLTATÁS

Túlméretes járművek kísérését vállaljuk 6 gépjárműből álló kísérő flottánkkal. A járművek minden tartozékkal fel vannak szerelve, szakkísérőink pedig a szükséges engedélyekkel és több éves tapasztalattal rendelkeznek.

RAKTÁROZÁS

A Ferro-Sped 2000 Kft. több évtizedes tapasztalataira támaszkodva létrehozta a raktározási részlegét, mely területen elsősorban olyan termékeket raktároz, melyek szabad térben tárolhatóak.

SZERVIZ

Dabasi telephelyünkön saját, 4 db aknával rendelkező tehergépkocsi szervizt és mosót üzemeltetünk. Saját gépjárműveink javításai mellett bér-szolgáltatásokat is vállalunk.

TEHERGÉPKOCSI KÁRÜGYINTÉZÉS

A saját gépjárműveinken túl ellátjuk külsős tehergépkocsik biztosításos javítását is korrekt, versenyképes áron.

TOVÁBBI TEVÉKENYSÉGEINK

Területbejárás / Műszaki felmérés / Hangszigetelő falak beépítése / Területek bérbeadása