Speciális flottánkkal vállaljuk akár 38 méter hosszú és 6 méter széles elemek elszállítását is.

TÚLMÉRETES SZÁLLÍTÁS

TÚLMÉRET

Cégünk az ezredforduló után kezdett el túlméretés szállítással foglalkozni. Kezdetben csupán néhány partnerünk volt. 2012-ben döntöttünk úgy, hogy nagyobb hangsúlyt fektetünk a speciális túlméretes áruszállítás tevékenységre. Egyre több partnert tudtunk magunk mellé állítani és ezzel együtt növelni tudtuk a túlméretes flottánkat.

TÚLMÉRET

Ezzel egyidőben kiléptünk a nemzetközi túlméretes piacra is, mellyel mára elértük, hogy Magyarország egyik legjelentősebb túlméretes fuvarozójává nőttük ki magunkat!

Jelenleg cégünk tulajdonában 60 db olyan Trailer van, mellyel túlméretes áruszállításra alkalmas árukat tud szállítani. Speciális flottánkkal vállaljuk akár 38 méter hosszú és 6 méter széles elemek elszállítását is.

NEHÉZGÉP

Az elmúlt időszakban nyitottunk a nehézgépszállítás irányába is, 2015-től kezdődően  több speciális Trailer-t is vásároltunk. Az engedélyek beszerzése, és a szakkísértet magunk intézzük, így növelve a túlméretes szállítás szolgáltatás színvonalát és a rugalmasságot.

BEÉPÍTETT SÍNES

Pár évvel ezelőtt lehetőségünk nyílt egy 4 tengelyes, beépített sínekkel rendelkező pótkocsi beszerzésére, amely gyári felhajtórámpával rendelkezik, így kötött-pályás mozdonyok, vasúti kocsik mozgatását is minden probléma nélkül el tudjuk végezni.

TÚLMÉRETES SZÁLLÍTÁS

TÚLMÉRET

Cégünk az ezredforduló után kezdett el túlméretés szállítással foglalkozni. Kezdetben csupán néhány partnerünk volt. 2012-ben döntöttünk úgy, hogy nagyobb hangsúlyt fektetünk a speciális túlméretes szállítás tevékenységünkre. Egyre több partnert tudtunk magunk mellé állítani és ezzel együtt növelni tudtuk a túlméretes flottánkat.

TÚLMÉRET

Ezzel egyidőben kiléptünk a nemzetközi túlméretes piacra is, mellyel mára elértük, hogy Magyarország egyik legjelentősebb túlméretes fuvarozójává nőttük ki magunkat!

Jelenleg cégünk tulajdonában 60 db olyan Trailer van, mellyel túlméretes szállításra alkalmas árukat tud szállítani. Speciális flottánkkal vállaljuk akár 38 méter hosszú és 6 méter széles elemek elszállítását is.

NEHÉZGÉP

Az elmúlt időszakban nyitottunk a nehézgépszállítás irányába is, melyhez több speciális trailer-t is vásároltunk. Az engedélyek beszerzését, és a szakkísértet magunk intézzük, így növelve a szolgáltatás színvonalát és a rugalmasságot.

BEÉPÍTETT SÍNES​

Pár évvel ezelőtt lehetőségünk nyílt egy 4 tengelyes, beépített sínekkel rendelkező pótkocsi beszerzésére, amely gyári felhajtórámpával rendelkezik, így kötött-pályás mozdonyok, vasúti kocsik mozgatására is használható.

Túlméretes szállítás - FERRO-SPED 2000 KFT.

Túlméretes szállítás gyorsan, hatékonyan és megbízhatóan. A Ferro-Sped Kft. munkáját a túlméretes szállítás területén szerzett több évtizedes tapasztalat alapozza meg. Túlméretes szállítás tevékenységünk során számos, széleskörű szolgáltatást kínálunk partnereink számára. Weboldalunkon megtalálható blogon megosztjuk a túlméretes szállítás munka során szerzett tudásunkat, tapasztalatainkat, illetve eredményeinket.